RSM SAIL RACING TEAM

RSM Team Spirit

kormányos

Vándor Róbert

A csapat egyik alapító tagja, fő mozgatórugója és örökös kormányosa. A balatoni vitorlásversenyzés egyik ikonikus alakja, a sebesség megszállottja. Gyermekkora óta életének elválaszthatatlan része a versenyszerű vitorlázás. Volt ranglistavezető, válogatott kerettag, számos nívós verseny győztese. Vitorlázói pályafutásának következő célja a Kékszalag újabb elhódítása.
hajókapitány

Bali István

Nemzetközileg ismert és elismert hajóépítő, élete gyermekkora óta a hajóépítés körül forog, megszállott versenyhajó fan. Extreme Sailing Series több hajója a ő keze munkája, több superyacht kivitelezésében vett részt a világ több pontján. Feladata az RSM AC45 katamarán teljes műszaki hátterének biztosítása, a hajón a vitorlák cseréje, a svertek folyamatos állítása.
mainsail / nagyvitorla trimmer

Fekete András

A családi tradíció folytatásaként több éve aktív résztvevője a balatoni nagyhajós versenyéletnek. Szinte minden jelentős versenyhajón otthonosan mozog, ezzel a tudásával már három éve támogatja az RSM csapatot. Versenyeken, edzéseken a hajó nagyvitorláját kezeli, illetve a széltaktikai döntések kialakításában vállal aktív szerepet.
code zero, fock

Lange Péter

A Bavaria Magyarország ügyvezetője, akinek a munkája egyben a hobbija is. Felnőtt fejjel csöppent a vitorlázásba, rögtön a leggyorsabb versenyhajók fedélzetén találta magát. Több éve a csapat meghatározó tagja, tudása biztos bázist jelent a hajón. Az AC45-ön az orrvitorlákat kezeli, ezen kívül aktívan részt vesz a csapattal kapcsolatos szervezési, logisztikai feladatok ellátásában.
csapatfőnök, taktikus

Kalocsai Zsolt

A csapat motorja és meghatározó tagja. A sebesség megszállottja, egyértelmű célja a Kékszalag elhódítása, amiért időt és energiát nem sajnálva mindent meg is tesz. Ötleteivel, elszántságával folyamatosan inspirálja csapattársait. Az RSM cégcsoport tulajdonosa és vezetője, szakértőként a csapat pénzügyi hátteréért is ő vállalja a felelőséget. A hajón a nagyvitorla kezeléséért, állításáért felel.
svert kezelő, main trimmer

Margitics Botond

A team legfiatalabb tagja, de gyorsan beilleszkedett az RSM összeszokott gárdájába. A Balatonon az ifjú vitorlázó nemzedék edzője, ugyanakkor számos nagyhajós osztály aktív résztvevője. Fiatalos lendületének és gyorsaságának köszönhetően a hajókezelés feladatai közül több szerepet is vállal, fő feladata a hajó finomállítása, a vitorlacserék támogatása.